E-learning modul release 2022/3.

LS-8683 Böngésző lezáráskor a lezárás tényének rögzítése a teszt kitöltés példányhoz

Az Eredményszerző és Gyakorló típusú tesztek esetén bevezetésre került, hogy a szabálytalan tanyagkilépést (böngésző ablak bezárása) esetén a szabálytalan kilépés tényét rögzítjük a rendszerben. Ezzel a későbbi viták esetén ez az információ visszakereshető lesz. 

2. LS-9419 Hibapontok megjelenítése a teszt info bubble-ben nxPlayerben Exercise Engine által vezérelt tesztekben

A tesztek kitöltése közben, a teszt számlálóira kattintva előhívható  Teszt információs bubble-ban ezentúl megjelennek a hibapontok, amennyiben az adott teszt nxEditor Teszttuljadonságaiban a Hibapontok megjelenítése van beállítva. 

3. LS-9021 Hibapontok mutatása az összegzőben nxPlayerben Exercise Engine által vezérelt tesztekben

A tesztek végén megjelenő Összegzőben ezentúl megjelennek a hibapontok, amennyiben az adott teszt nxEditor Teszttuljadonságaiban a Hibapontok megjelenítése van beállítva. 

A hibpontok az összegző tetején és a kérdésnél is megjelennek.

4. LS-10422 Kezdőoldalra navigálás hiányzó oldal esetén

Ezentúl ha egy tanuló elhagyja a tananyagot egy adott oldalon állva, majd a tananyagból törlésre kerül az adott oldal, és így kerül új kisverziós publikálásra, akkor  a tanuló nem fekete oldalt fog látni, hanem visszalépéskor a tananyag első oldala jelenik meg neki.

5. LS-10832 A korábbi tesztkitöltések listában csak azok a tesztek jelenjenek meg, amiket már kitöltött a tanuló

A tananyag lejátszása közben a Menü alatt elérhető Korábbi tesztkitöltések listában ezentúl  csak azok a tesztek jelennek meg, amelyeket már legalább egyszer kitöltött a tanuló.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *