Vizsga modul release 2022/3.

1. LS-10498 Szűrés eredményekre a tesztösszegzőben

A teszttulajdonságok panelen a tesztzáró összegző beállítása között lehetőség van beállítani, hogy a teszt végén a tesztzáró összegzőben csak a rosszul megválaszolt feladatokat mutassa a tanuló számára az összegző. Ilyenkor a tesztzáró összegzőn csak a helytelenül megválaszolt feladatok jelennek meg és egyéb szűrés nem lehetséges. 

2. LS-10499 Automatikus tesztindítás Exam Engine által vezérelt tananyagokban

A teszttulajdonságok panelen a tesztzáró összegző beállítása között lehetőség van beállítani, hogy a teszt automatikusan induljon. Ekkor ha a tanuló teszt session állapota: WaitingToStart és a tanuló a vizsgatananyagban arra az oldalra navigál, ahol a teszt található, akkor az nxPlayer visszaszámol 5 másodpercről és utána automatikusan elindítja a tesztet és betölti a teszt első kérdését. Ehhez vizsga típusú teszt esetén az automatikus indulást kell “Igen” értékre állítani: 

3. LS-10506 “Tesztösszegző bezárásakor történő esemény” és Szűrés eredményekre” a publikációs csomagban és az Exam Engine Import job-ban

A teszttulajdonságok panelen a tesztzáró összegző beállítása között lehetőség van beállítani, hogy a tesztzáró összegző bezárásakor a tananyag visszanavigáljon az őt kiszolgáló rendszerhez. Ez a kurzus beállításainál meghatározott érték. A majdani remote vizsgázás esetén (ahol nem lesz szükség előtét rendszerre) az LMS-t fogja jelenteni, ahol pedig valamilyen előtét rendszerből történik meg a vizsga tananyag indítása, ott az előtétbe fogja elnavigálni. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *