E-learning modul release 2022/4.

  1. LS-8187 Tesztzáró Összegző a beállított megtekintési időkeret szerint legyen látható Exercise Engine és Exam Engine által vezérelt tesztekben

A tananyag lejátszása közben a tesztkitöltés végén megjelenő Összegző annyi ideig megtekinthető, amennyi idő a szerkesztéskor a Teszttulajdonságok panelen be lett állítva

  1. LS-10359 A Teszt lezárása gomb átnevezése a Korábbi tesztkitöltések kapcsán megnyitott összegzőn

A Tananyaglejtászó Pillangó menü gombja alatt elérhető Tesztkitöltések funkció alól megnyitott Összegzőn a bezárás gomb felirata most már nem “Teszt lezárása” , hanem “Bezárás”.

  1. LS-10381 Korábbi tesztkitöltések teszt listában a tesztek kisverzió váltás után új tesztként jelennek meg

A Tananyaglejtászó Pillangó menü gombja alatt elérhető Tesztkitöltések funkció alól megnyitható listában ezentúl a tananyagban szereplő tesztek csak egyszer lesznek láthatóak, függetlenül attól, hogy hányszor lett a tananyag új kisverzióban publikálva. 

A kisverzió váltás után a tesztkitöltések törlődnek a listából, a tanuló üres listát fog látni. Üzenetet jelenítünk meg száméra: “A tananyagban nincsenek kitöltött tesztek.’

  1. LS-10801 Új tesztösszegző kialakítása

Új, könnyebben áttekinthető, akadálymentesítés szempontjából könnyebben kezelhető Összegzőt készítettünk, de ez csak vizsgázás közben jelenik meg. Az eLearning modulba később érkezik. 

  1. LS-10800 Új tesztösszegző bevezetése Vizsga típusú tesztek esetén

Az új elrendezésű Összegző jelenik meg a Vizsga típusú tesztek, amennyiben a vizsgában olyan feladattípusok vannak, amelyek már alkalmasak erre a megjelenésre. 

  1. LS-10802 Single Choice feladattípus megjelenítése az új tesztösszegzőben

Az új megjelenésű Összegzőban az egyszerű választás (single choice) feladattípusok ezentúl képesek megjelenni.

  1. LS-11143 Group feladattípusnál FE-nek ne küldjük vissza a helyes válaszokat is

Javítottuk, hogy a böngésző fejlesztői eszközeinek a használatával ne lehessen kiolvasni Csoportba sorolás (Group) feladattípus esetén, hogy a válaszok mely csoportba tartoznak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *