Vizsga modul release 2023/3.

Funkciók

  1. LS-15239 Egyszeres választás (single choice) feladattípus 1080p optimalizálása a Vizsga modulban

Amennyiben a vizsgát FullHD (1920x1080p) felbontású monitoron tölti ki a vizsgázói, akkor az egyszeres választás (single choice) feladattípus esetében az erre a felbontásra optimalizált megjelenítéssel jelenik meg a vizsga, annak érdekében, hogy könnyebben átlátható legyen a feladat. (Valamint a gombok is megújításra kerültek ezen a felbontáson.)


  1. LS-17100 – Aktív testsession alatti kilépés (házikó ikonnal) kezdeményezésére megjelenő megerősítő modal átalakítása

Amennyiben aktív testsession alatt a házikó ikonra kattintva kilép a vizsgázó, akkor a megjelenő, kilépés megerősítéséről szóló modal még egyértelműbben kéri a vizsgázó hozzájárulását a kilépéskor és több információval látja ela kilépés lehetséges következményeiről, annak érdekében, hogy a véletlen vagy az információhiányból származó kilépések száma minél inkább csökkenthető legyen.


  1. LS-17224 – Regisztrációnál hiba esetén beragadhat a regisztrációs folyamat

A regisztráció folyamán azonosításra került egy olyan hiba, ami igen ritkán fordul elő, de az alábbiak szerint zajlik: a regisztrációs mappába az írás sikeres volt, azonban rögtön utánna kiolvasni nem sikerült a regisztrációs értéket. Sajnos így a folyamat nem fejeződött be, a TestSession nem generálódott le, a regisztrációs státusz nem lett átírva. Ezen hiba javítására vonatkozott ez az issue.