Szerződés

Mikor kell szerződést kötnöm?

A kurzust szervező intézmény egyes kurzusokban a tanúsítvány megszerzését tanulmányi szerződés megkötéséhez kötheti. Ha egy kurzushoz ilyen szerződés megkötése szükséges, az a Tanulói felületen a kurzus kártyájára kattintva a Kurzusrészletek oldalon jelölve van. Ezenkívül a kurzus indításakor felugró ablak is emlékezteti majd a szerződés megkötésére.

Honnan tudom a szerződést letölteni?

A szerződés letöltését egy – a kurzusban való tanulás megkezdése előtt – felugró ablakban, a „Szerződés letöltése” gombra kattintva indíthatja el. Ha később valamiért ismét szeretné letölteni a szerződést, azt a  Kurzusrészletek oldalon, a „Letölthető dokumentumok”  gombra kattintva tudja megtenni.

Miért kell plusz adatokat megadnom?

Egyes esetekben a szerződéshez plusz adatokat is meg kell adnia, aminek több oka is lehet: pl. személyes adatokra van szükség (születési adatok, lakcím), vagy jogszabály kötelezi a képző szervezetet a tanulókhoz kapcsolódó statisztikai adatok bekérésére.

Kérjük, hogy kiemelten ügyeljen az adatok megadásánál a pontosságra, mert a megadott adatok fognak szerepelni a szerződésben. A képző szervezet mindig csak  legszükségesebb adatokat kéri be, és a Nexius azokat mindvégig az Adatvédelmi törvénnyel összhangban kezeli. (–> Adatvédelmi nyilatkozat)

Mit tegyek, ha a szerződésben hibás adatokat találok?

Ha a letöltött szerződésben hibás adatokat talál, a vonatkozó adatokat a Tanulói felületen a jobb felső sarokban, nevére kattintva, a „Profil” menüpontból elérhető Profiladatok oldalon tudja módosítani. Ha a módosítás után újra letölti a szerződést, az már a helyes adatokat fogja tartalmazni.

Figyelem! Korábban megadott születési adatait nem tudja önállóan módosítani. Ha téves születési dátumot talál születési adataidnál, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (support@nexiuslearning.com)!

Mit kell tennem a szerződéssel?

A szerződést nyomtassa ki, és ellenőrizze még egyszer az adatokat. Ezt követően, aláírásával érvényesítve, küldje el azt postai úton a szerződés tájékoztatójában szereplő címre.

A szerződés rendszerünkben való elfogadásáról a képző szervezet fogja értesíteni. Ha 2-3 héten belül nem kapna hírt szerződése visszaigazolásról, forduljon a képző szervezet adminisztrátorához.