Szerződés

Mikor kell szerződést kötnöm?

A kurzust szervező intézmény egyes kurzusokban a tanúsítvány megszerzését tanulmányi szerződés megkötéséhez kötheti. Ha egy kurzushoz szerződés kötése szükséges, az a Tanulói felületen a kurzus kártyájára kattintva a Kurzusrészletek oldalon jelölve van. Ezenkívül a kurzus indításakor felugró ablak emlékeztet majd a szerződés megkötésére..

Honnan tudom a szerződést letölteni?

A szerződés letöltését a kurzusban a tanulás megkezdése előtt  felugró ablakban a „Szerződés letöltése” gombra kattintva indíthatod el. Ha később valamiért ismét szeretnéd letölteni a szerződést, azt a  Kurzusrészletek oldalon, a „Letölthető dokumentumok”  gombra kattintva tudod megtenni.

Miért kell plusz adatokat kell megadnom?

Egyes esetekben a szerződéshez plusz adatokat is meg kell adnod, aminek több oka is lehet: pl. személyes adatokra lehet szükség (születési adatok, lakcím), vagy jogszabály kötelezi a szervezetet a tanulóhoz kapcsolódó statisztikai adataok bekérésére.

Kérjük, hogy kiemelten ügyelj az adatok megadásánál a pontosságra, mert a szerződésben a megadott adatok fognak szerepelni. A képző szervezet mindig csak  legszükségesebb adatokat kéri be tőled, és a Nexius mindvégig az Adatvédelmi törvénnyel összhangban kezeli azokat. (–> Adatvédelmi nyilatkozat)

Mit tegyek, ha a szerződésben hibás adatokat találok?

Ha a letöltött szerződésben hibás adatokat találsz, a vonatkozó adatokat a Tanulói felületen a jobb felső sarokban a nevedre kattintva, a „Profil” menüpontból elérhető Profiladatok oldalon tudod módosítani. Ha a módosítás után újra letöltöd a szerződést, az már a helyes adatokat fogja tartalmazni.

Figyelem! Megadott születési adataidat nem tudod önállóan módosítani. Ha téves születési dátumot találsz születési adataidnál, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz (support@nexiuslearning.com)!

Mit kell tennem a szerződéssel?

A szerződést nyomtasd ki, és ellenőrizd még egyszer az adatokat. Ezt követően aláírásoddal  érvényesítve, küldd el postai úton a szerződés tájékoztatójában szereplő címre.

A szerződés rendszerünkben való elfogadásáról a képző szervezet fog értesíteni. Ha 2-3 héten belül nem kapnál hírt a visszaigazolásról, fordulj képző szervezeted adminisztrátorához.