Oklevél

Mi az az oklevél?

Egyes kurzusok elvégzésekor oklevelet (ill. bizonyos esetekben tanúsítványt) kaphat, mely tanúsítja, hogy elvégezte a kurzust. Az oklevél a kurzus sikeres elvégzése után tölthető le.

Hogyan tudom letölteni az oklevelemet?

Amennyiben az oklevél letöltéséhez a feltételek teljesülnek (a szerződés – amennyiben szükséges – el lett fogadva és a kurzus sikeres), a Nexius rendszer a kurzus elvégzésekor egy felugró ablakban felajánlja az oklevél letöltését.

Ha a rendszer nem ajánlja fel a letöltést, vagy később szeretné letölteni az oklevelet, azt a Tanulói felületen,.az érintett kurzus Kurzusrészletek oldalán a „Letölthető dokumentumok” gombra kattintva, a felugró ablakban található linken tudja megtenni.

Miért nem találom az oklevelet?

Amennyiben elvégezte a kurzust, oklevél jár érte, és nem jelent meg felugró ablakban az oklevél letöltési lehetőség, valamint a Kurzsrészletek oldalon a „Letölthető dokumentumok” gombra kattintva sem találja az oklevelet, annak a következő okai lehetnek:

  • nem végeztee el (járta be) a kurzus egyik vagy másik tananyagának minden oldalát, pedig elő volt írva (–> Előrehaladás),
  • nem sikerült a Kurzushoz tartozó egyik vagy másik tananyagában minden előírt tesztet teljesítenie, amelyek elő voltak írva (–> Követelmények), vagy
  • nem küldte be – amennyiben elő volt írva -, ill. még nem érkezett be vagy még nem lett elfogadva a tanulmányi szerződése (–> Szerződés).

Ha ezen esetek egyike sem áll fenn, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal (support@nexiuslearning.com)!

Mit tegyek, ha az oklevélben hibás adatokat találok?

Ha a letöltött oklevélben hibás adatokat talál, a vonatkozó adatokat valószínűleg rosszul adta meg. Ilyen esetekben kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (support@nexiuslearning.com)!