Oklevél

Mi az az oklevél?

Egyes kurzusok elvégzésekor oklevelet (egyes esetekben tanúsítványt) kaphatsz. Az oklevél tanúsítja, hogy elvégezted a kurzust. Az oklevél a kurzus sikeres elvégzése után, és – amennyiben a kurzus szerződésköteles – csak akkor tölthető le, ha a szerződés visszaküldése és elfogadása előzetesen már megtörtént.

Hogyan tudom letölteni az oklevelemet?

Amennyiben az oklevél letöltéséhez a feltételek teljesülnek (a szerződés – amennyiben szükséges – el lett fogadva, és a kurzus sikeres), a Nexius rendszer a kurzus elvégzésekor egy felugró ablakban felajánlja neked az oklevél letöltését.

Ha nem ajánlja fel a letöltést, vagy később szeretnéd letölteni az oklevelet, azt a Tanulói felületen,.az érintett kurzus Kurzusrészletek oldalán a „Letölthető dokumentumok” gombra kattintva, a felugró ablakban található linken tudod letölteni.

Miért nem találom az oklevelet?

Amennyiben elvégezted a kurzust, oklevél jár érte, és nem jelent meg felugró ablakban az oklevél letöltési lehetőség, és a Kurzsrészletek oldalon a „Letölthető dokumentumok” gombra kattintva sem találod az oklevelet, annak a következő okai lehetnek:

  • nem végezted el (jártad be) a kurzus egyik vagy másik tananyagának minden oldalát, pedig elő volt írva (–> Előrehaladás),
  • nem sikerült a Kurzushoz tartozó egyik vagy másik tananyagában minden előírt tesztet teljesítened, amelyek elő voltak írva (–> Követelmények), vagy
  • nem küldted be – amennyiben elő volt írva -, vagy még nem érkezett be és lett elfogadva a tanulmányi szerződésedet (–> Szerződés.)

Ha ezen esetek egyike sem áll fenn, vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal (support@nexiuslearning.com)!

Mit tegyek, ha az oklevélben hibás adatokat találok?

Ha a letöltött oklevélben hibás adatokat találsz, a vonatkozó adatokat valószínűleg rosszul adtad meg. Ebben az esetben fordulj ügyfélszolgálatunkhoz (support@nexiuslearning.com)!