Nem teljesül a tananyag

Előrehaladás

A tananyagban való előrehaladás alatt az oldalak teljesítettségét értjük. Vannak olyan tananyagok, amelyekben az összes oldalt teljesíteni kell, különben a tananyag, a kurzus elvégzése nem lesz sikeres, és vannak olyan tananyagok is, amelyekben csak akkor lehet előre haladni, ha minden azt megelőző oldal teljesítésre került.

A tananyag követelményeit a Kurzusfelületen az adott tananyag Részletes információk – Követelmények menüpontja alatt lehet megtekinteni.

Amennyiben a kurzus állapota nem vált sikeresre, vagy a kívánt oklevél (tanúsítvány) a többi követelmény teljesítése ellenére nem letölthető, akkor valószínűleg nem tekintette meg a tananyag valamennyi oldalát.

Az egyes oldalak teljesítettségét a tartalomjegyzékben pipák jelzik.  Az oldal teljesítésének kétféle esete van:

  • A tananyagoldalon legalább 3 másodpercet el kell tölteni az oldal teljesítéséhez.
  • Az oldal teljes bejárása feltétele annak, hogy az oldal teljesített legyen, vagyis az oldal neve mellé pipa kerüljön a tartalomjegyzékben. Pl.: a tartalombontó nyilakkal ki kell nyitni minden tartalmat, végig kell nézni a videót, stb. 

Előfordulhat, hogy ha túl gyorsan navigál el az adott tananyagoldalról, vagy nem végezte el az adott oldalon a szükséges tanulási feladatokat,  akkor az érintett tananyagoldal teljesítettségét jelző pipát nem sikerül megszereznie. 

Ha ilyen, nem kipipált oldalt lát a tartalomjegyzékben, navigáljon az oldalra, és teljesítse az érintett oldalt.