Tananyag hibabejelentés

Hogyan tudok a tananyaggal kapcsolatban hibát bejelenteni?

Nem minden tananyagban van lehetőség hibabejelentésre. Ha az alábbiakban leírt menüpont Önnél nem elérhető, keresse meg a kurzusszervezőjét!

A tananyag indítása után, a tananyagvezérlő menüben található Pillangós gombra kattintva érhető el a Hibabejelentő gomb, ezt megnyomva nyílik meg a HIBABEJELENTÉSI INFORMÁCIÓK ablak.

Ezen a felületen a szürke mezőben láthatja, mely e-mail címre kell elküldenie a bejelentését (Címzett), valamint a hiba felderítéséhez szükséges egyéb információkat is megtalálja (Azonosítók). 

A HIBABEJELENTÉSI INFORMÁCIÓK ablak alján három gombot talál:

  • Vágólapra másolás: Ezzel a gombbal a szürke mező tartalmát egyszerűen kimásolhatja, és egy saját levelezőprogramot megnyitva bemásolhatja egy újonnan nyitott levél szövegtörzsébe. Írja be a levélbe a hibát és az elvárt működést, lehetőség szerint csatoljon képernyőképet a jelenségről.
  • Küldés e-mailen: Amennyiben rendelkezik az operációs rendszerében beállított alapértelmezett levelezőprogrammal, akkor töltse ki a Hibabejelentési Információk ablakban a “Bejelentés tárgya”, “Értesítési e-mail cím”, “Hiba és elvárt működés leírása” mezőket, kattintson a Küldés e-mailen gombra. Ekkor megnyílik az alapértelmezett levelezőprogram. A levélhez lehetőség szerint csatoljon képernyőképet a jelenségről.
  • Bezárás: Ezzel a gombbal zárhatja be a HIBABEJELENTÉSI INFORMÁCIÓK ablakot.