E-learning modul release 2024/3.

Javítások

  1. LS-21451 A playerben 100% nézeten a keret néhol összecsúszik

100%-os nézeten, már kisebb felbontású, átlagos laptop méreten is jól jelenik meg a keret a playerben, az ‘oldalhoz rendelt kérdések’ gomb már nem csúszik bele az időmérőbe.

  1. LS-21446 Oldalak közötti váltás hibája

Hosszabb, görgetős oldalak esetén fordult elő, hogy az oldal aljára görgetés után lapozva (ha a következő oldal is hosszabb, görgetős), a következő oldalnak is az alja jelenítődött meg, most már a következő oldal tetejére ugrik a lapozás.

  1. LS-21461 Lapozáskor rossz tartomány

Javult az a probléma, hogy ha az egyik oldalon több, mint 25 kérdés volt oldalhoz rendelve és a következő oldalon megint 25-nél több kérdés volt oldalhoz rendelve, akkor az első oldalon lapozva a kérdések között, a következő oldalon is lapozva érkeztünk meg. Már a megfelelő tartomány látszik lapozás után.

  1. LS-21496 Fogalomtár – Oldal váltásakor reseteljük a keresőt az adott oldalra vonatkozó aktív szűrés esetén

A Fogalomtárnál, ha “Csak az oldalhoz rendelt fogalmak megjelenítése” szűrő be van kapcsolva, akkor a tananyag oldal váltásakor reseteljük a keresőt, hogy egy másik oldalon ne jelenjen meg üres találat, viszont ha az összes (tehát tananyaghoz rendelt) eredmény látható, akkor a korábbi kérésnek megfelelően megmarad a kereső értéke.